kyrkaaan

i morse var jag i kyrkan klockan tio över tio.
egentligen skulle det börja klockan halv 11, men vi som skulle vara med i teatern fick komma tidigare. så att vi skulle hinna träna lite innan.
jag tycker dte gick ganska dåligt :(
för jag som skulle säga några meningar var gansak nervös. Det var typ en dop familj där oxå, hoppas dom tyckte det var okej att vi var där... Men lixom, issa som skulle vara med kunde inte komma. Eller hon var inte i Grebbestad. Så moa ställde upp och sa det som issa skulle ha sagt.
Men som sagt, vi gjorde det iallafall. Bättre det ;)
-
Plus att vi fick bulle efteråt :D
-
Sedan gick jag hem och så kollade jag på "Så mycket bättre" :3
å sedan gick jag upp o lyssnade på musik :D
underbar spotify lista har jag ;)
-
jaja, nu ska jag dra.
puss hej

ny dag, nya tag.

Idag hade jag, sara o elin det bäst i stallet.
Helt underbar dag.
Verkligen långtur.
Från björnäs till buar, sedan pannberget. Sedan hamnade vi borta vid kragenäs vägskäl. Där finns det en bomm som vi sedan galopperade ifrån. Kan man säga att det var ungefär en halv kilometer eller mer :o
Ah, så där raceade vi. Super kul!
Sedan var red vi hemåt.
Man kan väl säga att det var en fartfylld dag ;))
_____________
Imorgon blir det kyrkan. Jag, Fredrik, Issa o Sara ska typ ha någon drama sak om kärlek. Typ världens enklaste xd
Så jaja.
Puss

höstlov har jag längtat efter !



Nu är jag superglad att det är lov , jag är så trött på skolan nu mycket att göra och så.
imorgon blir det stallet med stina och sara!
men iaf på onsdag den 2 nov åker jag till bästa staden HELSINGBORG !
ska träffa finaste Alexander och frida , och sen min moster och mina kusiner.
men det kommer bli kanon !
detta var det för idag . puss :*



höstlov nu, Wiiiiee :D

tjeena folket.
imorgon blir det stallet med elin o sara :D
ska bli grymt kul :3
efter stallet drar jag förmodligen o hämtar saker på resö.
Söndag åker jag till strömstad o träffar ellen pellen. henne har jag verkligen saknat enormt! stannar där till onsdag tror jag.
Torsdag till söndag är jag i STOCKHOLM :D
Ska bli sjukt kul :3
Men jaja, hare bra
puss

Daaageen

Tjeeena :D
Stina här ;)
Idag har det varit en ganska lugn dag. Skolan först o sedan bakade jag när jag kom hem. Gjorde faktiskt mina egna kakor typ. As goda :3
Imorgon slutar vi skolan tidigt och sedan drar jag hem till grebbestad. Lördag blir det stallet o sedan hem till pappa :)
Aja.

God dagens folk ! :)

Idag har det inte hänt så mycket , har vart i skolan o först hade vi idrottslektion , då vi skulle skriva klart träningsboken , och sen lunch o sen engelska prov o sen va vi tvungna o snacka engelska ! lagom kul ?
så nu är jag trött , och imorgon så har jag sovmorgon till halv 1 , rätt gött !
jaja just nu sitter jag och prata med finaste alexander på skype och han är rolig o söt han :)



PUSS !

stallet idag

hej, idag var det kurs för mig, elin och amanda.
jag hade krummi, elin hade brage och amanda hade sigynn.
Första passet red vi i ridhuset och då hoppade vi och tränade på att vara mjuka osv.
Sedan abdra passet red vi ut på lång tur. Vi fick galoppera på en sträcka några gånger, sedan red vi i klätterbacken. Sedan red vi en tur i skogen så att vi kom fram vid Buar. Väldigt kul! Sedan bestämde kina att vi skulle rida en väg som hon inte hade ridit på 5 år så då gjorde vi det. Vi gick nästan vilse, men det var riktigt kul! Bästa söndagen ever ;)
Bilder kommer! / stina
plus att Ville åkte till sn nya ägare i Bullarn idag :(

Lustiga och mysiga.

Tjääna alla morgon trötta ;)
jag kom nyss hem efter att ha varit ute på låååång tur med mamma och Saga. Kul men segt. Träffade på lite olika saker att fota, bla. en ekorre. Ekorrar är nog de lustigaste djuret som finns. Man ser dom nästan aldrig, men när man ser dom är dom inte blyga. Dom springer, kollar på en och fortsätter upp i trädet. Sen så tar dom sats och hoppar till nästa träd. Riktigt underbara djur asså.
Har egentligen massa som jag skulle kunna berätta för er, men nej. Jag orkar inte.
Men iaf, ha de bra / Stiiiina :D

Skolaaaaaaan

Nu sitter jag på svenska lektion i skolan. Jobbar med boken, igen ;) Ganska kul.

btw, sry att jag inte har skrivit på ett tag men det har varit mycke med läxa isv. ;)
Men aja, vi hörs ;)
Puss / Stina

min nya idol :$ !

asså sååååå sjuuuuukt snygg o sjukt bra på att sjunga , jag bara blev helt kär nu !


Annars idag har jag vart i skolan o varuhanterat och sen gjort en bukett :)
det gick fint .
Puss elin :*



  André Zuniga <3


ut till Resööö :)

Lördag idag då ja. Idag vaknade jag och jag hade inget att göra så jag startade datan och skrev på mitt svenska arbete. Inte helt fel. Fick till en sådär 1300 ord innan frukost. Inte dålig fantasi jag har ;)
Aja, kvällen blev rätt sen igår. Först så drog jag, Moa, Tim och John ut vid klockan sex. Vi va typ nere i Grebbestad och tralla i en timma. Moa skulle hem så alla andra gick också hem. Sedan så kollade jag på Idol med mamma o Eva. Shit vad dåliga dom var denna veckan. Tre personer som tappade texten :o man kan väl lära sig en text på en vecka eller ? :s Dåligt där tycker jag! Jaja, lite över tio ringer BP o john o undrar om jag ville vara med dom. Så jag cyklade ner och var med dom. Vi var också nere i Grebbestad och så hittade vi en kundvagn som dom grejade med. As kul. Sen när john skulle hem var jag o BP borta vid parken o bara snacka :D Sen var det dags att dra hem och då.
Men nu ska jag dra. Jag ska till Resö o sova hos farmor med Saga inatt :D Puss o Kram skumm banan ;D

love♥

hej hej. har inte kunnat blogga på ett tag. har varit ganska mycket med prov och så har jag varit med kompisar. Jag vet att det är nog ganska tråkigt att läsa våran blogg men ah, så är det. Jag har mitt liv i skolan och med vänner o plugg. Jag kan inte sitta o blogga hela tiden. Samma sak gäller Elin. Hon har ett annat liv än bloggen. Men ah, jag ska försöka iaf.
jaja, puss. Btw. mina dagar i skolan går framåt. Börjar fatta mer på lektionerna och klassen håller på att bli lugnare. Ah, till er som inte visste det så var vi värst i hela sjuan förra året. Men nu är vi ganska tysta vissa lektioner :)
_____________________
Igår : Jag var i skolan tills klockan kvart över 12, sedan åkte jag in till Uddevalla till tandläkaren. Dom pillade o grejade med tandställningen så ah, det verker as mycket nu. Efter tandläkaren åkte jag o pappa till donken o käka :D mums! Efter det åkte jag till tanum o så klippte jag mig :D fixade luggen så att den blev sne typ o inte lugg. Toppade det tre cm oxå, de slitna topparna :)
Kram / Glada Stina :D

9 okt 2011 / stina

Igår kväll var jag med Filip, Moa o John. Fett kul :D vi var ute från 18.00 till över tio. Vi bara var ute och frös, men vi hade as kul. Tack för det ! Innan hadej ag as kul med Rebecka oxå <3
-
Idag. Idag var jag i stallet med massa tjejer. Sara, Ebba, Ellen o Rebecka var där. Thea oxå. Vi hade det jätte mysigt. Jag red min Von som jag inte haft på väldigt länge. Hon var lite små seg och vägrade att ha fart i början, men sen när jag kom till galoppen var hon lite busig. Hon bockade två gånger men sen blev det några steg galopp. Traven o tölten var precis som vanligt. Åååh, vad jag verkligen älskar traven på henne. Den är så fiiin! Känns som att man flyger fram när hon tar så långa steg. Yummi!
Tack för dagen alla söta! / Stina M
två gulliga bilder, från idag :D
Aja puss, ska ner o fixa lite saker. Byye <3

dagen/natten igår var awesome !

Först igår på dagen så var jag i stallet , red min lilla bebis brage det gick skit bra , jag träna honom lite och han var jätte duktig !
sen tog jag in honom i stallet o så skulle han få en godis o GASH han va för söt ! han såg när jag kom där från logen och han visste att jag hade nått så han kolla ner i backen o sen börja naffsa på min hand o sen fick han godisen :D
sen åkte jag hem och duscha o gjorde mig iordning , o sen bar det av till uddevalla igen ;)
När jag kom till uddevalla så handla vi med mamma o sen åkte vi hem o la in grejerna i kylen o sen kom min systers kompisar hem , o då börja dom ha party HAHA , min syster blev full iaf :D
sen stack dom ut vid 12 - 1 o jag satt kvar i lägenheten o hade party själv o cama med bästa bror !
haha jag va inte direkt nykter sen om man säger så :$
men kul det hade jag !
Min bror retades med mig igår att piggelin är bra , för att jag vet inte vrf .. men jag dog av skratt för han drev att det va bra om man skulle öva HAHAHAHHAHHAAHAH !!
fan va jag älskar killen !
du är värd guld bror <3

jaja min kväll va helt underbar , han gjorde min kväll helt amazing !
puss elin :*






Rebecka idag

cha cha bloggen.... fast ne.
Hej alla söta människor. Nu sitter jag här och väntar på att gullungen, Rebecka ska komma. Dröjer nog inte länge men iaf. Får se vad vi hittar på. Iaf ut o fota har vi bestämt. Vädret är super fint, perfekt! Bara att det är lite kallt men det överlever vi ;) Vad ska ni hitta på idag då? :)
Detta fick bli dagens outfit. Adidas jacka, svart linne och mjukisbyxor :D
yey :D

Stina in da skoool :D

Just nu sitter jag här i 8:as klassrum och skriver i svenska boken. Rebecka o Robin sitter här bredvid mig o försöker typ träffa sudd på en tavla eller något. Haha, men ah. Det är fredag o kort dag så snart slutar vi. Efterskolan drar jag till Grebbestad o fixar ny telefon :D Men nu ska jag fortsätta med boken. Puss hej / Stina :D

kvääääll

Nu sitter jag här, ny duschad och redigerar lite bilder som är tagna från kvällen. Finns typ inte så mycket att ta kort på men fick lite bilder. Usch vad kallt det var ute idag! :o Rena vinter-kylan. Då är det härligare att sitta med en filt och varmoboy och titta på teve, eller ad tycker ni?
Jag längtar lite till vintern, men bara om det blir mycket snö några dagar och sen ska den försvinna i några dagar. Skulle vara ganska snyggt att få några snygga bilder :D
Bilden e tagen ifrån sommaren :D
-
Är det någon söt människa som läser bloggen som skulle vilja bli fotad? Eller vara med o fota någon dag ? :D Skulle vara grymt kul isf! Kommentera här under, eller hör bara av er till mig, Stina :D
Puss o Kram, skumm banan :D

Ut i skogen :D

sry för bad uppdate :( men iaf, jag ska alldeles ta mig en tur i skogen med kameran. Behöver lite nya bilder :D
Under de dagar jag inte har skrivit har jag typ bara varit hemma o i skolan. Vi hade prov i måndags och sådära. Kanelbullens dag var ju i tisdags. Har haft engelska o franska att plugga på. Men jaja. Jag behöver lite omväxling iblad så idag ska jag ut o fota! :D Bäst jag hinner ut innan det blir mörkt. SÅ PUSS :D
/ Stina.
btw, min mobil har slutat funka :,(

imorgon är det min dag :) !


imorgon är det så att jag elin fyller år , så nice !
så imorgon på morgonen så ska jag o min klass käka tårta o bara ha det mysigt :)
o sen senare kommer min morsa o farsa hit o så ska vi käka o så ska jag öppna presenter ;)
awesome !
Puss elin :*

saknar stallet som fan :(


Just nu sitter jag i skolan o har engelska , det går segt menmen !
snart blir det in till torp med bella o sen hem o vila :)
pöss elin :*

Feeejn heest :)

var i sallet och hade ridkurs idag. Har typ inte varit där på länge men det gick super bra. Jag ramlade inte av som jag trodde jag skulle så ah. Fick massa beröm för balansen och höger galoppen. Hade ju Krummi och han är bra på det mesta så vi klarade oss väldigt bra idag. Bättre häst får man leta efter, kan vi säga ;)
Hälsade på fölen och gud va mörk Valle är nu då. Typ kolsvart och jätte lik Toppa :o Helt sjukt! Hoppas han blir svart när han är stor också då. :)
/ Stina :D

Ridkurs idag ;)!


Idag ska jag på ridkurs , ska bli skit kul o jag ska ha världens finaste brage , love på han (:
Ska rida med stina som jag inte träffat på länge nu<3
så idag fick jag gå upp vid halv 8 , segt ... men det får gå , ska snart åka till stallet :)
efter kursen ska jag hem o sen åka till uddevalla o vara med bästa underbaraste sofia , saknat henne !
aja pusshejj elin :*

RSS 2.0