Du tröstar, du hjälper mig på vägen.

Denna katten är det svårt utan. Det är något i honom som gör att han blir så... verklig. Han är otroligt social och sälskapssjuk. Gosig och skelar. Kan synas på några av bilderna. Utan honom är jag inte stina, iaf inte en bit. Han är som en pusselbit som gör mig hel. Han får mig att bli säker och stark. Jag är trygg med honom. Han och jag har hållt ihop i snart åtta år. Med tiden nu de senast året så märker man på honom att han börjar bli äldre. Han orkar inte springa lika snabbt och långa bitar. Hans mage har börjat bli väldigt stor och det är ju pga för mycket mat men nu börjar den lixom svälla. Den är inte mjuk och fläskig utan nu är den lixom stenhård och när man rör den så får han ju ont. När han var yngre så bet han ju alltid alla men nu har han slutat med det. Kan vara för att han inte orkar bry sig eller något. Han går inte längre än typ utanför trädgården heller. Juste, hans öga har börjat att blöda. Lixom det är små klumpar med blod som kommer ut ibland. Ganska äckligt, men det verkar ju inte vara något som han stör sig av.
Vad som än händer så vill jag att du ska veta att du är den bästa vänen jag någonsin har haft. Det räcker att jag bara ser dig så blir det bättre. Du tröstar mig egenom att bara komma och hoppa upp i sängen och torka bort tårarna med din päls. Vad om än sker så ska  du veta att du äger den största delan av mitt hjärta, älskade bror. Min ögonsten, Musse <3
/ Stina :*

Nordby :D

Tjena ;)
Idag har jag varit  skolan sm vanligt. Ganska seg men dagen började med idrott. Ganska kul för jag brukar alltid komma med ursäkter till att jag inte ska vara med men idag när jag var med vann jag typ jägarbol eller va det var :p Haha det trodde jag inte. Jaja, iaf efter skolan åkte jag hem och så ringde mamma och då sa hon att vi skule dra till nordby så jag följde med dit. Där köpte jag : Tre linnen, i typ kofta, et par skor och en sjal typ. Jajamen, nöjd ed torsdagens inköp ;)
kram / Stina :D

Onsdag i kyrkan

Hellu, idag har skolan varit okej. Kort dag och sedan var det dags för konfa. Först hade vi andackt och då tände vi ett ljus för att det ska vi ha med oss under konfirmationen. Typ som ett ljus i livet så länge. Sedan åt vi o sen snacka vi om vänskap och om hur killar och tjejer är. Ganska kul ändå ;)
Kram / stina :D

elinpelinpäronpung här !

Idag har jag allt vart i skolan , men trött som ett svin är jag !
idrotten , fuck it !
engelskan va helt okej faktiskt !(Y)
men att imorgon så har man ju matte , skit kul !!!
på fredag åker jag hem till grebbestad för att på lördagen rida kurs :)
pöss elin :*




Morgon hos Stina

God morgon ;)
Idag är det söndag o det betyder att vi ska gå i kyrkan o där är det dop :p
Så vi får se hur det blir. Det börjar vid 13.00 o slutar någon timma efter det tror jag :)
Men iaf, jag vaknade klockan 7.30 i morse o så tog det ett tag innan jag hittade kameran så då tog jag lite bilder på fiskarna. Haha, vissa ser helt sjuka ut o andra är fina. Men jag skulle ta en bild på klockan förut o då blev det typ så att visaren flyttade sig. Ni ser bilden här under. Men nu ska jag äta. / Stina :D
(oredigerad o ful bild)

Kalas time :D

Nu är jag hemma efter en dag med Filip :D Vi har haft väldigt kul tsm idag :D Dinkat musik o busat med Saga o Fino :D
Men nu är det kalas för min älskade mamma som fyller. Eller ah hon fyllde i onsdags men vi har kalas för henne idag. Detta har jag på mig :D
Puss / Stina :D

Dagen

Idag har jag städat hela lägenheten , vart nere o handlat på willys och nu sitter jag hemma o kollar film o väntar på jesper att han ska komma :P
det blir allt bra :)
men nu har jag typ inget mer o skriva för tillfället , puss elin :*
idag är jag skit trött men jag ska allt vara posetiv när jesper är här o prata på ;)



morning

Har inget att skriva om längre. Säg något ni skulle vilja veta om mig o elin ? bara för att se att ni finns där. Skriver ni så skriver jag till er ! :D
men iaf , jag ska försöka bli bättre med kameran så att ni kan få se bilder på det jag gör under dagarna :D Kram / Stina

Vatten droppar

Jag sitter uppe på mitt rum och väntar på att klockan ska bli halv. o då att jag kan gå ner till Grebbestad och möta Tonje som kommer med bussen. Så idag ska jag tillbringa min dag tsm med Tonje o Filip :D Skitkul :)) Får se vad vi gör men en sak är säker. Att vi ska ha det bäst ! T.o.m bättre än bäst!
Gillar vatten dropparna !

Sötaste katten ever !

Sry för bad uppdate :( Har varit på konfa läger fredag-söndag. Det var fett kul :D Ganska chill ändå. Sedan har jag varit i skolan. Så ah, vi har typ so prov så jag har fulltupp. Imorgon hade jag tänkt att ta med kameran till skolan. Får se på hur de blir. Kan visa er hur skolan är ;) Vilket liv det är ;) Massa söta människor. Coolt att va 8:a som sagt ;)
Men idag så fyllde min kusin Filippa 7 år. Så jag har varit där ikväll. O sedan har jag legat på golvet och gosat med min underbara katt, Musse <3 Katten är människans underbaraste vän. Iaf min !

hesten !


I lördags va jag på ridkurs gick så sjukt bra , men jag hade inte hästen som är på bilden nu , men den ska jag ha nästagång skulle jag tro :)
Jag gjorde rätt på typ allt vi gjorde på ridlektionerna o allt gick så klockrent !
men nu är jag i skolan o jobbar fast dock har jag rast nu men aja :)
idag slutar man halv 12 så får se va man gör sen :)
pusshejj / elin :)

Poliiiiiiser :o

Hörni, vet ni vad? Just nu här utanför är det en polishelikopter och massa polisbilar. Det är en sak som hänt. En man/pojke har varit bort i flera timmar så nu är poliserna runt ett ställe här i Grebbestad som kallas Gata. Där har dom letat i flera timmar. Lixom, jag var ju på konfa idag så jag var ju hemma halv fyra så var min mamma o syster ute o gick. När dom kom hem berättade dom att dom hade sett två polisbilar vid Gata infarten. Efter en timma hör jag hur en polkis helikopter svävar över hustaken här utanför. Den är väldigt nära nästan så att den kunde ha nuddat taken. Den svävar runt här ute på ödsliga landet o sedan blev det något så att den fick åka vidare. Så nu är den ute o letar vid Gata.
Tänk på allt som kan ha hänt. Det verkade som att manen hade varit upprörd. Han kan ha tagit livet av sig, trillat i sjön o drunknat. Men det bästa hade varit om han bara gömmer sig i skogen och lugnar ner sig o sen kommer fram senare.
Usch, har ni också råkat ut för något sådant ?
ps. min kamera är död så att jag har inga bilder :(

Piano hemma

Hej vad gör ni?
Själv sitter jag här och har precis gjort tråkig engelska läxa. Blää :( Jaja, vi får vara glada över att det bara är lite läxa denna veckan. Men iaf, jag hade tänkt att säga att jag sittert här o övar in lite piano i huvet ;) O varför då ? undrar ni nog. Jo, jag har faktiskt tänkt lära mig själv lite :) Det är otroligt fint att spela piano så jag hade tänkt att lära mig själv då. Jag har lärt mig ganska mycke på några veckor nu. Så just nu sitter jag och skriver ner noterna till " Love the way you lie" och " Apologize" :)) Är inte de svårt? tänker ni säkert. Men nej det är det faktiskt inte :) Jag har iaf börjat ganska bra med Love the way you lie. Den är faktiskt ganska svår jänmfört med Apologize. Iaf i refrängerna(dom jag tränar på) lixom det är 5 steg tror jag o de är ju olika men på Apologize är det bara 3 eller 4.
Så nästa gång ni hittar ett piano så finns jag nog där ;) haha :D Ska lära mig massa låtar ;)
Kram / piano Stina ^^
btw. finns det något ni typ vill spela men inte orkar ta lektioner. Eller typ något annat intresse ? :)
Kommentera isf :D

skolan.

just nu sitter jag o har idrottslektion :)
på fredag åker jag hem till grebbestad för på lördagen ska jag på ridkurs ska bli jätte kul att få rida igen :)
hejdå :* // Elin

I helgen har jag vart med bella , fredagen va jag hemma för att bella skulle vara med en annan .
lördagen så kom bella till mig o så gjorde vi oss iordning för kvällen , men det va massa problem hit o dit , att vi inte skulle åka eller om ví skulle åka ..
men vi kom allt iväg :)
när vi kom fram så betala vi inträde o sen gick vi in , haha det va så failat för jag o bella gick upp för en trappa som gick upp till baren , o så gick vi ner igen efter en stund ,, o sen kom vi inte upp igen hahaha !
sen så dansa bella med nån random brud hahaha !
sen träffa jag rasmus o va med han hela kvällen :)
aja orkar inte skriva mer
hejdå :))) !

varning blåsigt utanför dörren.........

Jag skulle precis gå ut till kaninerna och ge dom mat men precis när jag kom ut blåste jag iväg. Nära på att ramla. Det är ju klass 1 varning över Sverige under natten. Iaf här. Usch, undrar hur mycke sömn det blir i natt då ... :(
Idag när jag var i skolan var det bara mulet och regnade lite ibland. Men inget riktigt mycket. Kan också bro på att jag var inne den största delen av tiden. Ända sedan vi började skolan har vädret varit konstigt. Lixom varmt vissa dagar och sedan storm, åska, översvämningar. Herregud säger jag bara. Att dom lixom fick stänga elgiganten på Nordby bara för att det var översvämning... Haha !

Det är aldrig fel tillfälle att göra något rätt.

Har ni tänkt på hur dagens barn eller föresten, alla personer är nuförtiden. När jag var litet barn, runt 5-6 års åldern. Då höll ju inte jag på att sminka mig med mascara eller använde dyra kläder. Inte brydde jag mig om jag hade röda byxor och en rosa t-shirt. Inte brydde jag mig om jag hade ruffsigt hår. Men 5-6 åriga barn idag dom går till förskolan med dyra parfymer, fint smink, snygga kläder och vissa plattat / lockat hår. Herregud, inga barn är barn längre. T.ex jag lekte typ med lego o dockor när jag var 4-6 år. Min kusin som är sju år idag. Hon har inte ens gått igenom det stadiet. Möjligtvis att hon tog sin systers saker ibland men inte så att hon har velat ha en egen docka. Och en annan sak är att varenda liten envis flicka får som hon vill. Nästan varje gång man är i en affär och går förbi lekasker eller godis så är det en liten unge som stor och skriker att dom vill ha saker. Pekar och föräldrarna säger nej. Barnet skriker mer och tillslut får hon som hon vill. Men tror inte vuxna människor att om man inte vill ha en bortskämd unge får man väl säga ifrån. Dagens människor över huvudtaget är så egoistiska o bortskämda. Lixom tänk när min mamma eller mormor var mindre. Då hade ju knappt vuxna smink. Möjligtvis dom som var lite rikare. Men idag går 6 åriga små flickor runt med 5 kilo smink i ansiktet.
Varför jag tar upp detta här är för att jag vill visa att jag är imot det. Hade jag haft barn skulle jag se till att dom skulle få göra sådant som dom lixom jag gjorde. Satt lungt och snällt i barnvagnen när vi körde förbi en leksaks butik. Jag frågade o fick jag ett nej sa jag inget mer. Hela världen, alla människor, dom fattar inte. Barn ska vara naturliga. Ruffsigt hår, fläckar på de vita klänningarna, hjälpa sin mormor o morfar att gräva i potatis landet. Det är det som gör barn till barn. Hjälpsamma och gulliga barn. Inte lata och otacksamma barn.
Detta är då min åsikt. Släng gärna en kommentar o berätta om du tänker på detta, eller om du tänker på annat.
/ Stina

Glaad cheey :DD

Blääh, måste göra ett inlägg om gårdagen innan jag återgår till städningen.
Efter skolan följde Alexandra med mig hem o så satt vi vid datan o greja. Senare ringer Emma o säger att hon är påväg hit så vi cyklar ner o möter henne. Sedan går vi hem till Alexs mamma. Där äter vi tacos. Sedan gör vi oss iordning och går bort till fotbollsplanen här i Grebbestad. Där träffar vi Alexander o Johan. Så vi spelar lite med dom. Sedan gick vi hem till Berntsson o typ va där o chilla resten av kvällen. Senare kom typ Jonas o Dennis. Kl 11 gick vi hem igen o satt o snacka på Alexandras rum. Sen somna vi typ :) Super kul var det. :D Får göras om ;D :*
Vad gjorde ni fredag kväll? :)
sjukt glad för jag lyckades fixa med mammas högtalare o basen ;D Yeeah, dunkaaaa :D hahah
/ Stina :D

elin skriver här..

jag kämpar och kämpar , men snart bryter det ihop...
jag vill hitta kärleken , men det är då inte lätt , jag försöker men snart försvinner orken ..
men jag har inte brottom , men jag har snart vart singel i ett halv år ... o jag saknar kärleken ..

jag o sara :D

Idag har jag och Sara varit ute o knäppt lite bilder vid Oljeskär - stranden här på Resö - Jag kan säga att jag kom hem med en bunt bilder på bara 2 - 3 timmar. Så jag har lite bilder att fixa iordning innan de kan läggas upp här :D
Men just nu har jag gjort klart tre stycken så vi kan bjuda på dessa först ;)
vad tycks? kommentera gärna :D

Dagens dag

Jag har inte bloggat idag försen nu :o Förskräkligt tycker ni då, eller hur ? ;) Men iaf. Idag slutade skolan kvart över ett och när jag kom hem la jag mig o vila. Sen någon timma efteråt åt jag middag. Lax o moooos ^^ När det landade i magen så bytade jag om till jogging kläder o tog en jogging runda. Den vanliga runt floben och änghagarna. Egentligen brukar jag ta hela vägen runt campingen men idag tog jag vanliga vägen hem. Efter halva vägen hittar jag massa små kantareller. Mums ! Så när jag kom hem la jag dom i kylen o sparade det till kvällen. Sen någon gång runt halv fyra så bestämde jag mig för att cykla till kragenäs skogen för att ta lite snygga bilder där. Pappa hängde också med. När vi kom fram dit stannade jag o tog lite bilder. Så efetr det upp till E6:an. Massa bilar som kör förbaskat fort.. :o Men sen frågade pappa om jag ville cykla till lur. Där finns det en snygg miljö tänkte jag o följde med. Massa bilder på skogar, vattenfall, coola saker och t.o.m skalbaggar :D Vi gamla vägen upp mot Lur skola faktiskt. Sen vägen hem var lååång tråkig. Samma väg hem typ. Eller nej inte riktigt. Vi cyklade på motorvägen som inte ens är öppen än ;) Haha, coolt! Men byggarbetarna verkade inte gilla det :( Men när vi kom till Resö bron igen så var jag bara tvungen att hälsa på dom söta fjolårs tjurarna. Så himla söta är dom. Efter det cyklade vi hem o måtte Amanda o hennes mamma som plockade svamp ^^ Otroligt vad mycke svamp det finns nu efter att hela atlanten ligger i västkustens skogar. Jag gick bara utanför tomten o fyllde en påse där. Så har man ett eget svampställe så får man nog passa sig så att inte djur hinner komma o ta dom ;) Så ja. Idag har jag :
Skolan.
Jogga.
Cykla.
Plocka svamp.
Juste, jag cyklade 3.5 mil o joggade 4 km innan. Nästan 4 mil idag :D Wiihii :D
/ Stina :P
naw, jag o musse :D

plugg o väder

Sitter och pluggar fysik. Typ krafter och newton grejjs. :( Har typ "mini prov" imorgon. Känner att jag kan rätt mycke (y) hoppas iaf det går bra :) Idag var skoldagen som vanligt. Kul men seg.
Utanför min dörr känns det som att en nytt hav har bildats. Fint väder hela sommaren och så fort vi börjar skolan är det som att hela atlanten ligger utanför dörren. Och det hade läckt in på Nordby. HAHA ! Bra byggt... Nästa gång dom bygger ett shoppingcenter kanske dom borde bygga vatten ledningar, eller vad det kallas. Dom sa ju att hela parkeringen på baksidan var som en sjö... Lyckat osv.
Hur är vädret hos er då ? Sol, regn eller vad vet jag, snö kanske ;)
/ stina :D
- låååångben ;)

sorry , att jag inte bloggat på ett tag.

jag har vart hur trött som helst och inte haft orken .. idag va den värsta dagen i mitt liv när jag fick veta en sak .. jag ska slå han asså , jävla idiot ..
iaf , imorgon är det skola igen , KUL !
aja puss!

just the way you are.

Åhh, mitt humör är inte på topp nu kan jag säga. För det första så glömde jag mitt stativ hemma hos mamma. o sen för det andra så har det bara regnat o regnat hela dagen :o O så har jag tänkt på det där med att man inte är nöjda med sig själva osv. Men åh, tyck synd om er själva då, bara gör det.
Det finns lixom ingen vits genom att inte äta. För det första krymper magsäcken typ, o och man bestämmer sig för att börja äta igen så kan det bli farligt om man tar för mycke.
Sen så sjunker humöret o man får väldigt lätt för huvudvärk. Så alla ni som klagar på att ni inte är nöjda med formen så ska ni nog tänka tillbaka. Jag känner ingen, o då menar jag ingen som är speciellt överviktig. Så titta på folk som inte ens kan böja sig ner. Det är att vara överviktig. Tjejer som är yngre än 18 ska inte hålla på att banta. Det förstör bara kroppen. Lixom, allt blir bara fel. Sen ska man inte heller jymma(?) innan man är 16-18 år. Det är därför vissa har åldersgrns. Det kan vara fel om man tar för mycket vikt.
Så lägg av att klaga på eran huvudvärk. Ni har ju skapat det själv.
Lägg av att säga att ni har dåligt humör, det beror bara på att ni inte äter.
Lägg av med något som inte ens existerar.
För i min värld där e alla fina som dom är. Det menar jag verkligen.
Föresten, en orsak till att ni inte äter är för att ni tror att ni inte kommer bli älskade som "feta" kompisar. Så är det ej. Glöm aldrig att killar är hellre tsm med en som något att hålla i. Inte bara ett skellet. Det är hemskt. Bara äckligt när man är så smal. Inte ens snyggt....
Sry om någon tar illa upp, men detta är min blogg - delvis elins -
Min blogg, mina ord!
Fattar inte hur man skulle vilja svälta sig själv...
btw, jag vet allt detta eftersom jag själv varit med om det.

Super söta silver Sara :D

Hade ingentingen att göra i morse så jag hittade denna söta bilden och satt o grjjade med den en stund. Blev inte så bra, men det är faktiskt en av dom första jag gör med nya photoshop :D
Jag gjorde nyss dessa bilder också :))))
Före :
o Efter :
Kanske lite mycke glitter i ögonen men jag vet inte. Ganska snygg bild ändå :D
Eller vad tycker du Sara ?
Världens bästa modell, iaf som jag träffat ^^
O berätta vad jag gjort i dessa två bilder.
ALLA svarar !! :o
ha en fortsatt bra kväll / Stina, Photoshop nörden :)

Photoshopa dagen lång

Idag har jag faktiskt varit duktig. På morgonen installerade jag nya photoshop. Typ den nyast eller något, och sen lärde jag mig lägga mer skärpa i ögonen och nu lärde jag mig att klona bilder. Att klona sig själv. Egentligen skulle det var tre av mig på denna bilden men det blev fel så jag fick vara två ist :D
Tog ett tag att fatta men sen fick jag till det ;)
Ser dock nu efteråt att jag missade en del på mig när jag håller nallen. Men, jaja. Det var det första bilden o jag e faktiskt stolt ;D
Denna bilden på Mimmi har jag lagt på särpa i ögonen. Märks det ? ^^
Tycker hon är rätt gullig ändå :D
Nåå, vad tycks om dett mästerverk ? Haha, släng gärna en kommentar. Nu ska jag leta upp mer tips om Photoshop ;)
/ hälsningar Stiiiina :D

Dagens sötsak ♥

Hittade denna söta katten på Fokis blogg. Detta är nog kanske ett av skälen till att man älskar katter ! :*
Vet ni, jag har faktiskt börjat på en egen söt historia. Det handlar om typ en hare som ska försöka rädda sin skog tillsammans med sina vänner. En älg o en björn. Kanske påminner om Bambi eller typ Lillefot och dom men den är min egna o de är poängen. Det som menas med historian är hur mycke vi människor förstör naturen :(
Jag ska berätta mer sen när jag e klar :D
/ Stina :)

Bok tipset ;)

Läste precis ut Huset vid vägens slut av Magnus Nordin. Den var super spännande ! Man trodde typ att någon skulle dö och så. Ibörjan trodde man att det var en vanlig bok men när man man kom typ efter tre kapitel blev allt helt spännande. Man blir verkligen helt stel vid just dom ställena i boken det är läskigt. Verkligen en bok till er som gillar rysare ;)
Den handlade om ett kill-gäng i 13-14 års åldern och hur dom träffar en ny kille som verkar vara lite skumm. Dom blir vän med honom och det blir allt ifrån skratt till gråt ;) Det händer alltid konstiga saker vid Huset. Första gången dom går dit händer något. Dom hör fotspår, men ingen bor i huset. Huset har en historia, som är sann. Det bodde en familj där och mannen yx-hög sina två barn samt sin fru när dom sov. Sen gick han ner i källaren och hängde sig. Ingen vet varför.
Uhh, gissa om man kan bli lite rädd ibland. ;)
För mig så var den rätt bra så 4/5 får den i betyg ;)
Men ja, som sagt, jag läste ut den precis och har inget att läsa i helgen :o
Har redan gjort So o Matte läxan så det får väl bli tråkig Fysik :(
Jaja, kram iaf :)
/ Stina :*

I L Y ♥

Hej hej, idag blev den e crazy dag i skolan. Först gick jag o alexandra tre kilometarn efter de hade vi typ franska. Då satt vi och målade på någons bänk medans vi jobbade. Snyggt asså :D Ja o sen gick vi till Matte lektionen då jag jobbade as bra. Hann typ med 20 a,b,c uppgifter (y) När det var lunch gick jag o alexandra upp till hennes mamma för alexandra skulle ha några saker. Sen efter det fick vi typ en socker kick, eller så var det väl höst nerverna så vi sprang runt i skolan och var helt crazy. Hihi, busiga flickor. Jao, efter de var det en lång o tråkig Fysik lektion o.O' Jaja, barbara pratade om kraft och dragnings saker som vi har pratat om i två veckor nu. Så gav hon oss ett papper o så fick vi gå ut och sätta oss och jobba. Det slutade med att vi satt och jobbade i 8:as klassrum. Haha, dom hade studie pass så kunde vi få hjälp där inne ;) Hehe, ah o efter de hade jag o sara hemkunskap o det var väl kul.
Nu är jag hemma i lung o ro för mamma o elin är på nordby ;)
Puss / Stina :D
Btw, min outfit idag ;)
Svarta mjukis byxor uppdragna till knäna.
Svart linne och vit tröja ovanpå.
Hade en svart kofta också ;)
Och musse ville vara med på en bild. Han hade sin vanliga outfit - P Ä L S ;)

RSS 2.0